Kunci Gitar Boboy - Dalam Benci Ada Rindu

Lirik lagu + kunci gitar "Dalam Benci Ada Rindu" merupakan lagu yang dinyanyikan oleh Boboy grub band asal Malaysia. Lagu ini ada dalam album Memori Hitz Boboy. Berikut lirik lagu, kunci gitar / chord Boboy - Dalam Benci Ada Rindu.

Kunci Gitar Boboy - Dalam Benci Ada Rindu
Intro : Am G F E Am Sedang bercinta G Apakah kau bahagia C F Karna rindu dendam E Telah kau baca Dm G Berada diambang kasturi C F Hanya kita berdua sahaja A# Bm Dibuai angin dingin E Biar selama-lamanya Am Jika berpisah G Adakah kau gelisah C F Tangis luka hiba E Seperti insan lara Dm G Merenung laut bergelora C F Tak ku seandainya sendirian A# E Lemas mencari ruang Am Untuk bernafas (*) G C Usahlah kau mengambil hati G C Jikalau aku bersendiri E F Diuji oleh hidup ini Dm F Dalam benci dalam E Rindu ada semua Am Meredah rimba yang berduri G Ada jurang tidak kau sedari C Setenang kasih dipagar mata E Mudahnya terpedaya F Dm Walau putih puncak singgahsana G C Walau pun tidurku di atas permata Dm E Tidakkan lena jika kau tidak bersama Am Em Am Em Itu kehendakNya itu suratanNya Musik : Am G C Em F Em G C Dm Em Am G C >>Kembali ke (*)

Anda dapat mendengarkan lagu Boboy - Dalam Benci Ada Rindu melalui aplikasi streaming musik online secara gratis di smartphone android atau iPhone. Silahkan download aplikasi Spotify, Youtube, Joox, iTunes, Apple Music, Amazon Music dan aplikasi streaming musik lainnya.

0 Response to "Boboy - Dalam Benci Ada Rindu"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel